Kedves Tagjaink!

Egyesületünk kiállítóként és szakmai partnerként részt vesz a DOKK – Digitális Oktatási Konferencia és Kiállításon 2017. szeptember 29-30-án. Mindkét nap 3-szor fél órában bemutatót tartunk a Geomatech élményalapú, interaktív, digitális matematika és természettudományi feladat- és tananyagrendszer tanórai alkalmazásáról és annak tapasztalatairól.

A program a mellékelt linken található meg: DOKK 2017 – Program

A gyakorlati bemutatókat Kulman Katalin, Erdész Ferenc és Póta József kollégánk tartja:

Katalin a Geomatech alsó tagozatos alkalmazásával kapcsolatban amellett, hogy bemutatja az alkalmazás jó gyakorlatait és tapasztalatait, megosztja a tapasztalatokat a digitális és a hagyományos eszközök használatának korlátairól és hogy miként egészítik (és nem helyettesítik) ezeknek az eszközöknek a tanórai használata egymást a 6-10 éves korosztály esetében.

Ferenc a Geomatech rendszer használatának tapasztalatatit osztja meg a természettudományi tantárgyak felsőtagozatos és középiskolai oktatása során.

József ugyanezt teszi a matematika Geomatech feladatok felsőtagozatos és középiskolai tantermi alkalmazásához kapcsolódóan.

Valamint bemutatásra kerül az EFOP 3.2.3/VEKOP 7.3.3 pályázat megvalósításához kapcsolódóan kialakított Geomaetch@digitális tanítási gyakorlat elnevezésű képzési programunk, amely alapvető célja, hogy egy teljes tanévre vonatkozó folyamatos szakmai támogatást, mentorálást adjon a Geomatech feladatrendszer alkalmazásához.

A Mindenkit szeretettel várunk.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .