Kezdőlap » Hírek

Joao Santos ajánlása a Di-Struct projekt eredményeihez

“A digitalizáció jelentősége a szakképzésben (VET) A gyors technológiai fejlődés és a változó munkaerő-piaci igények által jellemzett korszakban a szakoktatás és szakképzés digitális átalakítása európai szinten stratégiai prioritássá vált. Az Európai Bizottság egy átfogó szakpolitikai keretrendszer révén hangsúlyozta a digitalizáció … Olvass tovább

Di-struct! -Toolkit és a projekt ajánlásai már online is elérhető!

Örömmel jelentjük be a Di-struct! projekt keretében kidolgozott, tantárgyalapú digitalizációs iránymutatások közzétételét. A Di-struct! Kézikönyv segédeszközként szolgál a szakképzési oktatók számára. Célja a rendelkezésre álló digitális eszközök és módszerek jobb megértése, a tanárok digitális készségeinek fejlesztése a tartalomkészítés terén, az … Olvass tovább

0
A „Di-struct! Erasmus+ projekt második magyarországi multiplikátor rendezvénye

A „Di-struct! projekt eredményeit bemutató multiplikátor rendezvény második alkalommal került megrendezésre a projekt záró szakaszában. Az eseményt 2025. április 15-én a MDOE szervezte stratégiai partnerével, az Újpesti Kéttannyelvű Műszaki Technikummal, amely aktívan részt vesz a projekt megvalósításában. Az eseményen a … Olvass tovább

0
Bologna – Záró projekt találkozó

A Di-Struct projekt utolsó találkozóján minden partner részt vett, hogy egyeztesse a projekt utolsó lépéseit, a visszajelzések beépítését, a projekt eredményeinek disszeminációját és a fenntarthatóságot. A március 18-án és 19-én tartott találkozó két fő területre összpontosított: a WP4 iránymutatások és … Olvass tovább

0
Beszéljük meg, gondolkozzunk együtt! – STEAM tevékenységek szerepe a készségek fejlesztésében

Harmadik tudás- és tapasztalat megosztó webinárium sorozat alsó tagozaton tanítóknak arról, hogy miként fejleszthetjük a gyerekek jövőbeni mentális jóllétéhez szükséges kompetenciáit. A „Skills of tomorrow for children of present projekt követkető „Beszéljük meg” online eseménye a STEAM tevékenységek adta lehetőségeiről, … Olvass tovább

0
1 2 3 4 12