2017. október 16-án elkezdődtek a „Mobil eszközök tanórai alkalmazása” című képzések a Telenor Hipersuli Oktatási Programjával együttműködésben.

A partnerségről

2017. áprilisában létrejött az a stratégiai együttműködési megállapodás a Telenor Magyarország Zrt. és a Magyar Digitális Oktatásért Egyesület között, aminek keretén belül Egyesületünk a kizárólagos oktatási partnere a Telenor Hipersuli Programnak. A képzés célja, hogy bemutassa a mobil eszközök és applikációk tanórai alkalmazásának lehetőségeit a résztvevő pedagógusok számára, gyakorlati ismereteket nyújt abból a célból, hogy az óráikat élvezetesebbé és hatékonyabbá tegyék a tanulók számára. Az együttműködés célja, hogy egyre több iskola és pedagógus számára váljon elérhetővé a korszerű, digitális eszközök használatán alapuló innovatív oktatási módszertani képzés.
A Telenor 2016 novemberében megnyitotta a lehetőséget minden intézmény számára, hogy csatlakozzanak a Hipersuli programhoz.

A képzésről

A továbbképzés keretein belül a Geomatech programban már részt vevő szakértő trénereink háromszor négy tanórában olyan applikációkat mutatnak be, melyet pedagógusi munkájuk során használhatnak tudásellenőrzésre vagy szaktantárgyaikhoz kapcsolódó hatékonyabb, motiválóbb tanítására. Megismertetnek olyan közösségi felületeket, amik segítik az együttműködést, a tanóra szervezését, illetve a diákokkal folytatott kommunikációt.
Idén a következő 4 iskolában kerül sor képzésre:

  • Szent István Általános Iskola – Hatvan
  • Mészáros Lőrinc Körzeti Általános Iskola – Megyaszó
  • Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium – Budapest
  • II. Rákóczi Ferenc Gimnázium – Budapest

A képzéssel kapcsolatban a www.hipersuli.hu honlapon találnak további információkat.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .