„A rendezvény több mint három évtizedes történetében először mutatkozott be önálló standdal Magyarország a londoni BETT (British Educational Training and Technology) Show-n, a világ legnagyobb oktatástechnológiai kiállításán.

A kelet-londoni Greenwich városrész közelében lévő ExCel kiállítási és rendezvényközpontban szerdán nyílt meg az idei BETT Show, amelyen Magyarország 310 négyzetméteres saját standdal vesz részt. A rendezvényen 25 magyar vállalkozás van jelen, és ötven magyar pedagógus is részt vesz. (…)

A vasárnapig tartó londoni kiállítás szakmai és kereskedelmi fórum is, amelyre mintegy 35 ezer nagy-britanniai iskolavezető és tanár érkezik vásárlási szándékkal, valamint ötezer szakértő, oktatási döntéshozó, fejlesztő mintegy hetven országból a legújabb technológiák áttekintésére.”

A Magyar Digitális Oktatásért Egyesület is képviselteti magát a magyar standon és három előadást is tart a rendezvényen, melyről igyekszünk tudósítani. Alább a folyamatosan frissített beszámolót olvashatják:

Január 24. (szerda)

Megnyílt a magyar stand a BETT Show-n, ahol az országstandon az MDOE is bemutatkozik.

Délután fél 5-kor a magyar standon az MDOE és a Smart11 közös bemutatóját tartjuk “Four methods for enquiry based STEAM learning using tablets – how can tablets enhance pedagogy?” (Négy módszer az MTMI tárgyak tanulásához a táblagépek használatával – hogyan segítik a táblagépek az oktatást) címmel.

Január 25. (csütörtök)

11:00-kor és 13:30-kor tartjuk a magyar standon (C184) az iskolabuszon  “Four methods for enquiry based STEAM learning using tablets – how can tablets enhance pedagogy?” (Négy módszer az MTMI tárgyak tanulásához a táblagépek használatával – hogyan segítik a táblagépek az oktatást) címmel.