A CHAMELEON projekt (Career paths framework for High schools Aimed at Modeling innovative  approaches using E-Learning in Early Orientation for Neet prevention – 2023-1-IT02-KA220-SCH-000160670) keretében 2024. szeptember 25-én a projekt partnerek szervezésében és jelenlétével hibrid webináriumot tartunk. A projekt nevében a CHAMELEON (Kaméleon) értelmezése a partner országokban (olasz, spanyol, görög) nagyon pozitív, és az alkalmazkodásnak, a problémák helyzetnenek megfelelő legjobb megoldásának, a saját kompetenciák folyamatos fejlesztésének képességét jelenti.

Ez a projekt és a mai webinárium azzal foglalkozik, hogy vajon képesek vagyunk-e olyan életpályát, karriert elképzelni magunknak, amely egész életünk során összhangban tud lenni a változó érdeklődési körünkkel, erősségeinkkel és értékeinkkel, emellett folyamatos tanulást és megújulást kínál számunkra.

A webináriumon a projekt megvalósításában részt vevő „karrier nagykövetek” megosztják tapasztalataikat a rugalmas karrier megvalósíthatóságáról, pédát mutatva a középiskolás korosztálynak.

A Program és a projekt „karrier nagykövetei”:

  • Sandra Troia (Belgium)
  • Carlos Martínez Bueno (Spanyolország)
  • Emanuel Villano (Olaszország)
  • Koren Balázs (Magyarország)
  • Katerina Gkikopoulou (Görögország)
  • Koren Balázs (Magyarország)

Kérjük, amennyiben érdeklődik a téma iránt, csatlakozzon az eseményhez. A webinárium nyelve angol, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A hibrid esemény linkje: https://meet.google.com/wed-vbta-pqb

Szeretettel várjuk, ossza meg tapasztalait

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .